Welkom bij
Camping Emsland:

  • gastvrij;
  • natuurlijk;
  • gezellig.

Home

Welkom bij SVR-Camping 'Emsland' in Ommen

Wij bieden u recreatie in een bosrijke en agrarische omgeving met vele mogelijkheden voor sportieve afwisseling en standplaatsen aan bosrand of langs het weiland met schapen en pony's.

Camping Emsland is lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR) en hanteert de daarvoor gebruikelijke tarieven zodat u betaalbaar recreëert met uitstekende sanitaire voorzieningen, elektriciteit en ruime fiets- en wandelgelegenheden. Ommen is één van de oudste en bekendste recreatiesteden van Nederland, gelegen aan de (schone!) regenrivier 'de Overijsselse Vecht'. In de zomer worden er zeer veel activiteiten, zoals de Ommer Bissingh, georganiseerd in de gezellige (binnen) stad van Ommen.

SVR-Camping Emsland biedt u tegen een geringe vergoeding de gelegenheid voor het beoefenen van judo, sambo of fitness. Dit onder gediplomeerde leiding in de eigen sportschool. U kunt uiteraard ook gratis toeschouwer zijn van deze diverse sporten. Judoka's kunnen natuurlijk ook zelf, tegen geringe vergoeding en zonder begeleiding, gebruik maken van de dojo. Meer info over de sportschool vindt u hier.
joomla template
Copyright ® 2011 en design door H&J webdesign