Welkom bij
Groeps-
accommodatie 
Emsland:

  • gastvrij;
  • natuurlijk;
  • gezellig.

Home

Groepsaccommodatie 'Emsland' in Ommen

Ruim 10 jaar heten wij onze gasten van harte welkom in onze groepsaccommodatie. Het complex is gebouwd in de mooie omgeving van Ommen aan de rand van het bos. De accommodatie biedt plaats aan grote en kleine groepen tot zo'n 100 personen. Op de benedenverdieping bevinden zich 68 bedden en op de bovenverdieping zijn een aantal bedden bij te plaatsen.

Ook heeft de bovenverdieping de functie van speelzolder. Wanneer hier geen mensen slapen kan men er verschillende spellen doen, zoals tafeltennis, air-hockey, tafelvoetbal en darten. Voor de accommodatie ligt een ruim terras waar men kan barbecueën of gewoon lekker kan zitten. Voor het terras ligt een ruime parkeerplaats. Op het speelveld zijn een paar goals en een volleybalnet geplaatst.

De groepsaccommodatie bestaat uit vijf grote slaapkamers met elk 6 stapelbedden. Ook zijn er nog twee kleinere slaapkamers aanwezig met elk 2 stapelbedden. In de keuken kan men koken op het grote gasfornuis. Ook is er een frituur-unit aanwezig om patat of andere lekkernijen te bakken.

De grote zaal is op te splitsen in twee kleinere zalen door middel van de schuifwand. De grote zaal bied plaats aan meer dan 100 personen. Het sanitair is opgedeeld in heren, dames en invaliden. Op de benedenverdieping is alles gelijkvloers dus voor mensen in een rolstoel is dit geen enkel probleem.
joomla template

Copyright ® 2011 en design door H&J webdesign